Hei sinulle siellä,


ihanaa, että löysit tänne!

Minä olen Jasmine, pienyrittäjä, ammattivalokuvaaja ja äiti kahdelle suloiselle tytölle. Toteutan kuvauksia Ulvilassa luonnonvalostudiollani kuin myös miljöössä Porissa/ muualla Satakunnan alueella. Olen ikuinen haaveilija, maanläheinen, tunteikas, visuaalinen ja elämää rakastava unelmoija.


Äitiys ja esikoiseni herätti minussa nuoruudessani kadottamani kipinän valokuvausta kohtaan. Huomasin innostuvani ohikiitävien hetkien ikuistamisesta aivan uudella tavalla kuin ennen.

Ne tunteikkaat pienet hetket aarteidemme kanssa, jotka lipuvat vauhdilla ohitsemme. Ne hetket joihin haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen. Se saikin minut ajattelemaan. Voisinko tulevaisuudessa olla ammatiltani valokuvaaja?


Äitiyslomani jälkeen, syksyllä 2018 päätin alkaa kurottamaan kohti unelmiani ja hain opiskelemaan kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi. Valmistuin koulusta keväällä 2020.

Seuraavana syksynä eteeni aukesi vielä upea mahdollisuus päästä opiskelemaan valokuvaajan ammattitutkinto suoraan perustutkinnon jatkoksi. Valokuvaajan ammattitutkinnosta valmistuin maaliskuussa 2022.


Haluan, että kuvistani välittyy ajattomuus, herkkyys, rentous, läheisyys ja ennen kaikkea aidot tunteet. Asiakaskuntani koostuu lapsiperheistä ja pariskunnista. Olen kiitollinen teistä jokaisesta, jotka luotatte minuun ja haluatte kamerani eteen ikuistettavaksi. Te mahdollistatte sen, että saan tehdä työtä, jota niin palavasti rakastan.


-JasmineKuvallisen ilmaisun toteuttaja (KIP) 2020

Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT) 2022

Yrittäjyyden ammattitutkinto 2023-